MuchMusic presents Holiday Wrap

MuchMusic brings the heat this Holiday season with the gift of fan fave HOLIDAY WRAP countdowns and specials, beginning Dec. 23.

Recapping the best (and worst) in music of 2011 and beyond are BEST OF THE MUCHMUSIC COUNTDOWN (Dec. 23), the 100 BEST VIDEOS OF THE DECADE(Dec. 26-30, Jan. 2-6), and unleashing more HA HA HAs than HO HO HOs is VIDEO ON TRIAL: BEST OF THE WORST 2011 (Dec.26).

Get some New Year’s resolution motivation as Much counts down the best bods and sexiest stars in the HOTTEST GUYS OF 2011(Dec. 27) and HOTTEST GIRLS OF 2011 (Dec. 27), and count down the most buzz-worthy musical hookups of the year with the HOTTEST COLLABORATIONS OF 2011 (Dec. 28). MuchMusic VJs vote on their fave music videos of the year in 2011: ULTIMATE YEAR END REVIEW (Dec. 29). And last but not least, viewers can keep the music pumping as they countdown to midnight during the classic commercial free MUCHMUSIC’S NEW YEARS EVE DANCE PARTY (Dec. 31).

All month long , Much fans can hunker down by the fireplace and wrap presents while watching marathons and movies, beginning with the festive classic Eight Crazy Nights (Dec. 2), starring Adam Sandler. Beat the cold with movie marathons from the Bring It On (Dec.3) and American Pie (Dec. 10) franchises. Viewers can say Happy Howl-idays with the TEEN WOLF SEASON 1 MARATHON (Dec. 17), and then grab an eggnog latte and tune into marathons of SCARE TACTICS (Dec. 23), and SECRET CIRCLE (Dec. 31). 

 

Full HOLIDAY WRAP and marathon listings below.

 

BRING-IT-ON-A-THON

SATURDAY, Dec. 3

Bring It On –6 p.m. ET (120 min.)

Bring It On Again –8 p.m. ET (120 min.)

Bring It On: All Or Nothing –10 p.m. ET (120 min.)

SUNDAY, Dec. 4

Bring It On: In It To Win It –midnight (120 min.)

 

AMERICAN-PIE-A-THON

SATURDAY, Dec. 10

American Pie – 6 p.m. ET (120 min.)

American Pie 2 – 8 p.m. ET (120 min.)

American Wedding – 10 p.m. ET (120 min.)

SUNDAY, Dec. 11

American Pie Presents: Band Camp – midnight (120 min.)

American Pie Presents: Naked Mile –2 a.m. (120 min.)

American Pie Presents: Beta House –4 a.m. (120 min.)

 

MUCHMOVIE PREMIERES

Friday, Dec. 2 at 10 p.m.  ET

Adam Sandler’s Eight Crazy Nights

Monday, Dec. 26 at 1 p.m. and 8 p.m. ET

All You’ve Got

Tuesday, Dec. 27 at 1 p.m. and 8 p.m. ET

Totally Awesome

Wednesday, Dec. 28 at 1 p.m. and 8 p.m. ET

Wuthering Heights

Friday, Dec. 30 at 1 p.m. and 8 p.m. ET

The LXD2

Friday, Dec. 30 at 10 p.m. ET

Michael Jackson: This Is It

 

HAPPY HOWL-IDAYS: TEEN WOLF SEASON 1 MARATHON

Saturday, Dec. 17 from 2 p.m. – 2 a.m. ET (12 hours)

 

SCARE TACTICS MARATHON

Friday, Dec. 23 from 7 p.m. – 9 p.m. ET (120 min.)

 

SECRET CIRCLE MARATHON

Saturday, Dec. 31 from 10 a.m. – 1 p.m. ET (4 hours)

 

BEST OF THE MUCHMUSIC COUNTDOWN PART 1 OF 2   

Friday, Dec. 23 at 3 p.m. ET (120 min.)

This two-part special counts down the hottest chart-toppers and all the videos who took home the #1 spot in 2011. Featuring videos from Beyonce, LMFAO, Selena Gomez, Lady Gaga, and everyone’s favourite Canadian heartthrob, Justin Bieber.

 

BEST OF THE MUCHMUSIC COUNTDOWN PART 2 OF 2

Thursday, Dec. 29 at 8 p.m. ET (120 min.)

This two-part special counts down the hottest chart-toppers and all the videos who took home the #1 spot in 2011. Featuring videos from Beyonce, LMFAO, Selena Gomez, Lady Gaga, and everyone’s favourite Canadian heartthrob, Justin Bieber.

 

100 BEST VIDEOS OF THE DECADE   

Parts 1-5 – Monday, Dec. 26 at 3 p.m. ET – Friday, Dec. 30 at 3 p.m. ET (5 x 60 min)

Parts 6-10 – Monday, Jan. 2 at 3 p.m. ET – Friday, Jan. 6 at 3 p.m. ET(5 x 60 min)

Maratahon – Saturday, Jan. 7 10 a.m. to 8 p.m. ET (10 hours)

Reminisce on the best videos of the decade in this ten part series. Couch potatoes can also watch the repeat of 100 BEST VIDEOS OF THE DECADE from start to finish with a 10 hour marathon.

 

VIDEO ON TRIAL: BEST OF THE WORST 2011  

Premieres Monday, Dec. 26 at 4 p.m. & 10 p.m. ET (60 min.)

The verdict is in on the 20 best-of-the-worst-videos as the VIDEO ON TRIAL jurors stack up the top videos of 2011 and then tear them down! Whether it’s Gaga, Pitbull, Nicki, Ke$ha, Bruno, Britney or LMFAO, no artist escapes unscathed.

 

HOTTEST GUYS OF 2011   

Premieres Tuesday, Dec. 27 at 4 p.m. & 10 p.m. ET (30 min.)

From chiseled abs to bulging biceps, MuchMusic counts down the most droolworthy dudes of the year in HOTTEST GUYS of 2011.

 

 HOTTEST GIRLS OF 2011   

Premieres Tuesday, Dec. 27 at 4:30p.m. & 10:30p.m. ET (30 min.)

It’s ladies night and MuchMusic is counting down the most stunning beauties in Hollywood and beyond in the HOTTEST GIRLS OF 2011.  

 

HOTTEST COLLABORATIONS OF 2011   

Premieres Wednesday, Dec. 28 at 4 p.m. & 10 p.m. ET (60 min.)

Featuring commentary from RAPCITY host Tyrone ‘T-RexXx” Edwards, this hour long special highlights the hottest collabos and best musical hookups of the year. Featuring interviews with Pitbull, P Reign, and Wiz Khalifa.

 

2011: ULTIMATE YEAR END REVIEW   

Premieres Thursday, Dec. 29 at 10 p.m. ET (60 min.)

MuchMusic VJ’s 2011: ULTIMATE YEAR END REVIEW brings you the best music vids of the year voted on by our very own Music Aficionados, our MuchMusic VJ’s!  Categories include Best Video, Best Choreography, and most Animated Video, among others. There will be blood, sweat but hopefully no tears. Well, not too many.

 

MUCHMUSIC’S NEW YEARS EVE DANCE PARTY   

Premieres Saturday, Dec. 31 from 10 p.m. – 6 a.m. ET (8 hours)

Get on your dancing shoes! Ring in the New Year with 8 hours of commercial free music video glory.

About the author